Nieuwe Hobo-reiswebsite online

Vanaf vrijdag 16 oktober kunt u onze nieuwe Hobo-reiswebsite bekijken. In Europa kan u naar maar liefst 25 bestemmingen waaronder drie citytrips. Bij onze wereldreizen introduceren we naast onze 54 bestaande reizen ook drie nieuwe bestemmingen. Voor de fotoliefhebbers hebben we vijf gespecialiseerde fotoreizen in het assortiment.

Een greep uit onze vernieuwde aanbod: 

Saoedi-Arabië
Saoedi-Arabië is pas sinds een jaar open voor toerisme. Als eerste Belgische reisorganisatie reizen wij naar dit mooie land met zijn rijke geschiedenis. De tweede stad van de Nabateeërs was Hegra of Mada’in Saleh in Saoedi-Arabië, met zijn 2000 jaar oude en indrukwekkende graftombes. En dan zwijgen we nog van Al ‘Ula, eens de hoofdstad van de Lihyanieten. In de oude ommuurde stad treffen we 800 modderbakstenen huizen aan.

La Réunion
Een uniek eiland in de Indische Oceaan met veelzijdige landschappen en een kleurrijke bevolking. 

Fotoreis Polen
Ga naar één van de laatste oerbossen in Europa op fotojacht naar Europese bizons, lynxen, elken, rode herten, wilde zwijnen en wolven.

Spanje Extremadura
Ver van de Spaanse costa's vinden we een prachtig onherbergzaam gebied waar we niet alleen een ornithologisch paradijs ontdekken maar ook enkele prachtige stadjes met een rijk historisch patrimonium, stammend uit de tijd van de conquistadores. Hou het stil: Extremadura is het best bewaarde toeristische geheim van Europa.

Citytrip Boedapest
De parel van de Donau, stad vol neoclassicistische, barokke en art-nouveau-architectuur. We reizen naar de Donauknie (Donau bend), een prachtige natuurstreek waar we genieten van weidse uitzichten over de Donau. Onvergetelijk is de zigeunermuziek bij een folkloristische csárda-avond.

Ontdek ons volledig aanbod.