Home >  > Nieuws

Nieuws

Infovoorstelling Leuven – zondag 26 mei

We zetten onze infovoorstellingen op zondag 26 mei 2024 verder in Park Inn hotel in Leuven. U krijgt een audiovisuele voorstelling van uw favoriete bestemming ingeleid door een ervaren reisleider.
Nadien beantwoorden we graag al uw inhoudelijke en praktische vragen. Toegang is gratis. Op voorhand reserveren is niet noodzakelijk.

13u30: Mexico
14u: Japan
14u30: India Rajasthan
15u: Chili
15u30: Zuid-Korea
16u: Colombia
16u30: Darjeeling/Sikkim/Bhutan
17u: Costa Rica
17u30: Zuid-India
18u: Argentinië
18u30: Egypte

Lees meer ...


Recept uit Vietnam: een knapperige baguette Bánh mì

Bánh mì, wat letterlijk ‘brood’ betekent, combineert het beste van twee werelden. Frans door de paté en het brood, Vietnamees door knapperig ingelegde groenten en smaakmakers als koriander en vissaus. Dit recept is de “simpele” versie van Bánh mì om dit heerlijk gerechtje snel te bereiden.
Een recept uit Puglia: Panzerotti Pugliesi

Elke regio in Italië heeft een culinaire traditie, wat zich vertaalt in een reeks van culinaire hoogstandjes. Zo komt bij veel families in Puglia rond Pasen de Panzerotti Pugliesi op tafel.

Lees meer ...


Katrín Jakobsdóttir, Ragnar Jónasson – Reykjavik

Een spannende IJslandse thriller geschreven door Katrín Jakobsdóttir, de premier van IJsland samen met misdaadauteur Ragnar Jónasson.

Lees meer ...


Abraham Verghese - Het verbond van het water

Het verbond van het water is een groots opgezet en fabelachtig geschreven familie-epos tegen de achtergrond van het India van de twintigste eeuw

Lees meer ...