Lieve Hobo-klanten,

Bijzondere tijden vereisen veilige reizen.
En dat is wat Hobo Reizen u biedt.
Gegarandeerd.
Bij ons reist u veilig in kleine groepen van 8 tot 16 personen. Zoals altijd kwaliteitsvol begeleid door professionele lokale gidsen en erkende Hobo-reisbegeleiders. Zowel in als buiten Europa.
Vragen? Bel of mail ons, of kom even langs op kantoor. We zijn altijd bereikbaar voor een persoonlijke babbel.

Het Hobo-team

Op groepsreis met Hobo Reizen?

Dat is een supergoed idee! Want een begeleide groepsreis met Hobo Reizen vormt alvast dé basis voor een werkelijk onvergetelijke reiservaring.

Jou de prachtigste plekken ter wereld laten zien, je te laten proeven van de lokale cultuur, interessante kennis meegeven, de lokale keuken leren kennen, de gezelligheid laten opsnuiven in de meest sfeervolle accommodaties, de aangenaamste reisgenoten leren kennen..

Bij Hobo Reizen krijg je alles in één

Welke groepsreis je ook kiest bij Hobo Reizen, je krijgt een compleet pakket. Wat je volgens ons zeker moet gezien hebben, zit in je reisprogramma vervat. Je weet dus op voorhand exact hoeveel de reis je zal kosten. Bij ons geen financiële verrassingen in de vorm van extra peperdure excursies.

Het belangrijkste is dat jij werkt aan onvergetelijke en unieke reisherinneringen. Maar op een heel relaxte manier. Je reisbegeleider ontfermt zich graag over de organisatie van alle details.

Nog voordelen van onze groepsreizen?

Bij Hobo Reizen reis je rond in kleine groepjes van maximaal 16 personen en vaak zelfs minder. Elke reis verloopt daardoor een pak rustiger, je verliest minder tijd, komt terecht in gezellige en kleinere accommodaties, leert de lokale bevolking kennen.

Als klant van Hobo Reizen ben je geen nummer. Nog voordat je vertrekt krijg je de kans kennis te maken met je reisgenoten en je reisbegeleider. Het is onze passie om elke klant zo persoonlijk mogelijk te begeleiden. Jouw groepsreis moet in één woord fantastisch zijn. Voor minder doen we het niet.

Hobo reizen - Zuid-afrika

De beste reisbegeleiders werken voor Hobo

Je wordt begeleid door een ervaren, betrokken én erkende reisbegeleider die de aardrijkskunde van je reisbestemming op zijn duimpje kent, die weet heeft van de lokale gebruiken, geschiedenis, gastronomie ... En misschien nog het belangrijkste, die de gave van het woord heeft, beschikt over veel organisatietalent en luisterbereidheid. Onze reisbegeleiders doen alles om van jouw groepsreis een succes te maken.

Lees er onze getuigenissen maar even op na.

Al onze groepsreizen gaan hand in hand met comfort en veiligheid. We screenen al onze bestemmingen vooraf grondig op mogelijk natuurgeweld pandemieën en politieke stabiliteit. En wat Hobo Reizen zelf betreft: we hebben al 33 jaar ervaring op het vlak van wereldreizen en groepsreizen. Als geen ander weten we hoe we je een kwaliteitsvolle groepsreis kunnen aanbieden.

Bij ons ben je in veilige handen!

Surf even rond op de website, laat je betoveren door de prachtigste groepsreizen en maak je keuze.

Tot binnenkort!


Contactgegevens

Bondgenotenlaan 165, 3000 Leuven
+32 16 20 80 47
travel@hoboreizen.be

Nog een vraag?

Neem contact op

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag: van 10u - 12u30, 14u tot 17u
Zaterdag en zondag: gesloten

(langskomen liefst op afspraak)