Kleine groepen van 8 tot 15 personen - Nederlandstalige begeleiding

Reizen in de kijker en Facebook!

 

KENIA/TANZANIA

 

Op 5 juli 2014 maken we met HOBO een rondreis door het mooie Kenia en Tanzania. Voor deze reis zijn nog 2 plaatsen beschikbaar. Wees dus snel en maak kans om De Grote Trek live te aanschouwen.

Jaarlijks migreren er meer dan 1 miljoen gnoes van het Serengeti reservaat, op zoek naar het verse gras in de Masai Mara. Niet alleen gnoes komen naar de Mara maar zij worden vergezeld door grote kuddes zebra's en gazellen. In hun kielzog struinen jagers (leeuwen, luipaarden, cheeta's en hyena's) de savanne af op zoek naar de zwakken.  

De grote trek vindt voornamelijk plaats rond juni/juli van uit de Serengeti, geheel afhankelijk van onvoorspelbare neerslag in het totale ecosysteem. Na de regens van april tot mei zijn de wildparken groen en kleurrijk. Het is droog en de dieren zijn makkelijk te vinden. Juli is ook de droogste maand met een temperatuur van 26 graden. De ideale reistijd dus om met Hoboreizen deze wonderbaarlijke gebeurtenis mee te maken. De reis wordt begeleid door een specialist voor deze bestemming Willy Deweerdt.


FACEBOOK

 

De sociale media, zoals Facebook, Twitter, ... zijn in deze moderne tijden niet meer weg te denken.

Ook Hoboreizen kan niet achterblijven en we willen dan ook graag aanwezig zijn op Facebook om jullie op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en updates. We zetten hier reizen in de kijker en brengen live verslag uit van onze groepen die op dat moment weg zijn.

Je kan ons terugvinden als je zoekt naar onze pagina 'Hobo Reizen' en dan moet je enkel nog de pagina leuk vinden! Of klik op onderstaande link indien je reeds een Facebook account hebt.

https://www.facebook.com/pages/Hobo-Reizen/1491759934372561?fref=ts


PERU

 

De Peru-reis is een perfecte combinatie van natuur en cultuur. Een tocht naar het verleden langs de bouwwerken van oude beschavingen wordt afgewisseld met een hedendaagse verplaatsing per boot en per vliegtuig. In de schatkamer van de Heer van Sipan, te vergelijken met die van Toetanchamon, komen we onder de indruk van wat de pre-Incavolkeren verwezenlijkten.  Verder zijn reusachtige piramides de stille getuigen van hun kunnen. Een volgende dag bewonderen we de zeevogels, zeeleeuwen en zelfs pinguïns op de Ballestaseilanden. Een vlucht over de Nazca-lijnen is onvergetelijk. Na een verblijf in de witte stad Arequipa gaan we de hoogte opzoeken. Bij het aanschouwen van het sierlijk zweven van de condors in de Colca-canyon worden we allen stil. Op de Uros-eilanden in het Titicacameer wanen we ons in een andere wereld.

Maar het toppunt is natuurlijk de tocht naar Machu Pichu, beseffen dat we die dag tot de drieduizend gelukkigen behoren die dit wereldwonder kunnen aanschouwen.

Maar ook culinair worden we verwend tijdens deze achttiendaagse prachtige rondreis. Zodat we verzadigd naar België terugkeren.. We hebben nog een aantal plaatsen vrij voor deze reis op 31 augustus, 14 september en 28 september.

Onze reisleiders mogen natuurlijk ook eens in de bloemen gezet worden. We onthouden ze dan ook niet graag de lovende kritieken die ze krijgen:


"Met dit mailtje zouden we u van harte willen bedanken voor de super reis naar Perù (20/04-07/05). Deze was slechts mogelijk door de doorgedreven uitwerking van een ploeg die het belang van haar klanten duidelijk vooropstelt.Een prima rondreis, met uiterst gedegen plaatselijke gidsen, ongelofelijk mooie hotels, met dito restaurants, perfect plaatselijk vervoer ... Voor een eerste kennismaking met Hobo Reizen kon dit wel tellen! Maar ... wie zullen we nooit vergeten? Onze Didier, reis(bege)leider eerste klasse, die van deze reis, van het vertrek uit Zaventem, tot onze terugkeer op deze luchthaven, een onvergetelijke happening gemaakt heeft.

Diplomaat, strateeg, humorist, bon vivant (in de positieve zin van het woord)... we kennen geen andere omschrijving voor hem. Oh ja, vergeten we niet dat hij ook als perfecte PR-man opgetreden heeft voor Hobo Reizen.

Zo zijn Mieke en ik er van overtuigd in februari 2015 met HR naar Ethiopië te trekken! Graag met dezelfde groep, maar zééééker met dezelfde reisleider!

Hartelijk dank aan allen."

Jan JACOBS-Mieke NOË

 

 "Geachte directie,

 Wij zijn zopas op 7/5 teruggekeerd van onze reis naar Peru. Wij zijn zeer aangenaam verrast door deze reis in zijn totaliteit, het reisprogramma, de locaties en de zeer professionele begeleiding van Didier Rombaut waarvoor wij hem en de reisorganisatie uitzonderlijk wensen te bedanken. De kleine attenties voor het vertrek en bij thuiskomst getuigen van een hoge graad van aandacht en detail.

 

groetjes,"
Flor en Norma Goubin 

Ook voor andere bijzondere bestemmingen, zoals Japan, China en Namibië hebben we nog enkele plaatsen vrij. Check dus zeker snel de website voor meer informatie!

HOBO reizen
Bondgenotenlaan 165 - 3000 Leuven
travel@hoboreizen.be
www.hoboreizen.be
tel. 016 20 80 47


Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Klik hier als u zich wenst uit te schrijven.