Kleine groepen van 8 tot 15 personen - Nederlandstalige begeleiding

Thailand & Myanmar

 

Proef Thailand in al zijn aspecten ! 

Voor ons degustatiemenu Thailand hebben wij nog plaats op de volgende afreizen in 2013:

31/10 (laatste plaatsen) +  14/11  +  05/12             Klik hier voor het programma

  

 

Het aperitief krijgen wij voorgeschoteld tijdens de comfortabele en rechtstreekse vlucht 

Brussel- Bangkok met Thai Airways.
De Thaise hoofdstad is de ideale starter. Bangkok wordt ons geserveerd op 4 verschillende manieren. Wij verkennen de stad met al zijn hoogtepunten (oa het Koninklijk paleis, de wereldberoemde liggende buddha) zowel te voet, per spectaculaire skytrain hoog boven de files, per boot langs pittoreske kanalen en de bekende drijvende markten als  per populaire tuktuk.

Wij eten er de lekkerste visgerechten.
De authentieke  koninklijke steden Sukhotai en Ayuthayya met al hun pracht en praal zijn meer dan een amuse-geule : de grandeur van het verleden dat er naadloos overgaat in het heden smaakt naar meer ! Wij proeven er van typische gesuikerde lekkernijen in de oude moslimwijk.
Vervolgens lepelen we een soepje binnen dat al het moois van het minder gekende oosten van het land combineert met  een bezoek aan de Malbri, een van de zeldzaamste bergvolkeren uit het noorden.
De gouden driehoek, waar een cruise op de Mekong  op het programma staat maakt samen met Chiang Rai  en het relaxte Chiang Mai  de hoofdschotel uit. Wij maken er een olifantentocht en varen met een bamboevlot.
En wat denken jullie van een nagerecht dat wordt geserveerd in een vlindertuin, vol orchideeën, met als toetje een bezoek aan de Wat Doi Suthep tempel, prachtig gelegen op de bergtop boven Chiang Rai ?
Koffie tot slot opnieuw aan boord van Thai Airways, vlak voor de landing in Brussel.
U merkt het Thailand is een aanrader en heeft voor elk wat wils iets in petto! Smakelijk!

 

 

 


Myanmar, gouden pagoden en de kleurrijke bergvolkeren!

Nog plaats op de volgende afreizen: 01/10 (nog twee plaatsen) + 28/01/2014 (nog twee plaatsen) + 18/02  + 08/04  klik hier voor het programma 19 dagen.

Wij hebben ook nog 1 speciale afreis op 1 februari van 16 dagen met aannkomst in Mandalay. Vraag dit programma en prijs op door een mail te sturen naar travel@hoboreizen.be

 

 

Het prachtige Myanmar staat voor een vleugje mystiek, veelkleurige etnische minderheden en rijke reli­gieuze tradities. Zo zouden we Birma in enkele woorden kunnen samenvatten. Maar dan zouden we heel wat onrecht aandoen aan de talrijke andere bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de wereldberoemde Shwedagon pagode, de Gouden Rots in het pelgrimsoord Kyaikhtiyo en het prachtige houten klooster Bagaya. De ontoegankelijke berg­ketens, die in een hoefijzervorm rond het centrale laagland liggen, vormen een natuurlijke barrière tegen de buitenwereld.

Meteen een verklaring waarom deze prachtige reisbestemming tot voor kort onontdekt

en ongerept bleef.

 

HOBO reizen
Bondgenotenlaan 165 - 3000 Leuven
travel@hoboreizen.be
www.hoboreizen.be
tel. 016 20 80 47


Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Klik hier als u zich wenst uit te schrijven.