Boek je droomreis op de HOBO reisbeurs op 9 januari 2022

OPGELET: HOBO reisbeurs 2022 gaat helaas niet door. Er zijn de maatregelen van de regering. Bovendien wordt de Brabanthal opnieuw vaccinatiecentrum. Vanaf januari voorzien we digitale voorstellingen waarop je vragen kan stellen aan onze reisleiders.

 

Door welgekende omstandigheden moesten we de editie van de HOBO reisbeurs 2021 een jaartje overslaan. Maar nu we met zovelen gevaccineerd zijn tegen corona mogen we opnieuw reizen binnen en buiten Europa. Weliswaar met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Dit jaar organiseren we dus opnieuw onze HOBO reisbeurs, nu editie 2022. Dat doen we graag en met veel enthousiasme, want wat hebben we die ervaring gemist! En wat hebben we onze reizigers gemist! Noteer meteen de datum in je agenda: op zondag 9 januari 2022 zetten we de deuren van de Brabanthal in Leuven voor je open.

We verwelkomen je met open armen en informeren je grondig over de werkelijk prachtige groepsreizen (en individuele reizen) die we voor jou in petto hebben. De gezellige vakantiesfeer krijg je er even gratis bij.

Je bent van harte uitgenodigd op de HOBO reisbeurs 2022

Kom zeker langs!

  • Wanneer? Zondag 9 januari 2022 van 13.30 uur tot 18.00 uur
  • Waar? Brabanthal 1 in 3001 Leuven
  • Kom je met de auto? Neem afrit 23a op de E40

We maken je bezoek meer dan de moeite waard. We verwelkomen je met een heerlijk glas cava of een even smakelijke fruitsap.

Onze deskundige en enthousiaste reisleiders zijn uiteraard ook van de partij. Ze bemannen de rijk gestoffeerde infostands van onze negentig reizen (ja ja, zoveel zijn het er), zowel Europareizen als wereldreizen.

Ze helpen je graag bij het zoeken naar de trip die je op het lijf geschreven staat. En uiteraard vertellen ze je alles over je (nieuwe) favoriete vakantieland.

In de diverse standen maak je kennis met:

  • de nieuwe bestemmingen,
  • aanpassingen aan bestaande reizen en hernemingen,
  • en uiteraard ook ons uitgebreid aanbod fotoreizen.

Je kan de standen een na één bezoeken. Een groot aantal van onze bestemmingen zie je ook stuk voor stuk geprojecteerd op een groot, zaalvullend scherm.

Extra’s op de HOBO reisbeurs 2022

Boek je die dag als HOBO-klant een begeleide wereldreis bij HOBO, dan geniet je korting. Let wel, die korting geldt niet voor de Europareizen.

Onze tip? Breng je vrienden mee! Ook zij kunnen aan goede voorwaarden ter plaatse reserveren. Misschien wel de gelegenheid om meteen samen jullie droomreis te boeken?

Nog een extra reden om de HOBO reisbeurs 2022 te bezoeken? Enkel en alleen op die dag kan je een aantal reizen boeken tegen werkelijk uitzonderlijke dagprijzen. Kom langs en profiteer ervan!

Goed nieuws voor gebruikers van het openbaar vervoer

Maak je gebruik van het openbaar vervoer? Neem dan onze gratis grote bus aan het station van Leuven, die biedt plaats aan 50 mensen.

Je vindt de bus aan de zijde centrum, bij de witte gevel van het KBC kantoor.

  • Vertrekuren bus aan station: 13.15, 14.00, 15.15, 16.00 en 16.45 uur
  • Vertrek Brabanthal: 14.45, 15.45, 16.30, 17.15 en 18.00 uur

Zéér graag tot dan! Tot op de HOBO reisbeurs 2022.

Bezoek ons op Facebook.


Naar nieuwsoverzicht