Kleine groepen van 8 tot 15 personen - Nederlandstalige begeleiding

Lezingen op de Hobo reisbeurs zondag 6 januari 2019


Beste wereldreiziger,

 

Op onze reisbeurs van zondag 6 januari zullen in een aparte zaal lezingen met powerpointpresentaties worden gegeven, waarvoor wij twee personen hebben uitgenodigd die de wereld rond reisden.

Pieter Klingels schreef hierover zelfs een boek (uitgegeven door Houtekiet).

Marcel Geivaerts reisde al vele keren naar Noord-Korea en werd in de voorbije jaren in België en Nederland regelmatig voor de microfoon van de media gehaald wanneer Noord-Korea in het nieuws kwam.

U kunt hen komen beluisteren in zaal Luna, recht tegenover de aula waar verschillende reizen op groot scherm worden getoond.

                                  14u30 Oezbekistan door Pieter Klingels
15u30 Noord-Korea door Marcel Geivaerts
16u30 Iran door Pieter Klingels   Pieter Klingels studeerde TEW in Leuven. Hij was VP Global Operations en zaakvoerder van TE Connectivity. 

In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor fabrieken in alle delen van de wereld en reisde hij al vanaf de jaren 90 frequent naar China. 

Pieter is een begeesterd wereldreiziger en een gepassioneerd fotograaf. 
Marcel Geivaerts is Hoogleraar emeritus aan de VUB sedert 2003. Hij is Doctor in de Wetenschappen (VUB) en was achtereenvolgens assistent, docent en hoogleraar aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de VUB. Hij is voorzitter van de regionale TV-zender RTV. 

Marcel is een fervent wereldreiziger en was als reisleider voor Hobo meermaals in Noord-Korea. Hij kan dus uit eerste hand vertellen over de schoonheid van dit mysterieuze land. Marcel stelde zelf vast dat veel van wat over Noord-Korea wordt verteld niet strookt met de waarheid.


 

                      

 


Tot zondag 6 januari!

Het Hobo-team
travel@hoboreizen.be
016/20 80 47

In het kader van de GDPR-wetgeving hebben wij van de meeste van jullie een toelating ontvangen om u berichten te sturen. Moest u uw toelating nog niet gegeven hebben of geen berichten van Hobo Reizen willen ontvangen kunt u steeds uitschrijven. Klik hier om uit te schrijven.

HOBO reizen
Bondgenotenlaan 165 - 3000 Leuven
travel@hoboreizen.be
www.hoboreizen.be
tel. 016 20 80 47


Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Klik hier als u zich wenst uit te schrijven.