Kleine groepen van 8 tot 15 personen - Nederlandstalige begeleiding

Vier Kerst en Nieuwjaar in India met Hobo

 

Beste reisliefhebber,

Nog geen plannen voor Kerst en Nieuwjaar?  Wij hebben nog enkele plaatsen vrij voor onze reizen naar Zuid-India en Rajasthan, beiden met vertrek op 22/12/18.

India Rajasthan, een sprookje van duizend-en-één nacht
Ons verhaal start in Delhi met zijn brede boulevards omzoomd met exoten als amandelbomen en bougainvillea’s. Maar we zijn hier vooral om te onderzoeken wat de Turkse, Afghaanse, Mogolse en Engelse vorsten allemaal opgebouwd en weer achtergelaten ­hebben.

Vervolgens start onze feeërieke forten- en paleizentocht naar Mandawa, Bikaner en Jaisalmer. Gelegen in het hartje van de woestijn doet deze laatste nog het meest denken aan een zandkasteel voor reuzen. Maar minstens even imposant zijn het fort van Jodhpur, geheel opgetrokken in rode zandsteen en de barokke paleizen van Udaipur.

Meer info vind je op onze website  

 


Zuid-India, tempels en tradities 
Welkom in de streek van de Dravidische bouwkunst, die tussen de 5de en de 15de eeuw een hoogtepunt vormde in de Indiase kunstgeschiedenis! Wij bewonderen tijdens deze rondreis door Zuid-India bescheiden rotstempeltjes maar evengoed reusachtige complexen met enorme toegangspoorten, waar we ons laten overweldigen door de eeuwenoude maar springlevende traditie van het hindoeïsme.

Onder de indruk komen van afwisselende landschappen mag evengoed: uitgestrekte vlakke rijstbouwplantages, zanderige kuststroken, met tropische vegetatie begroeide heuvels, lieflijke dorpjes tot en met betoverende lagunes en kanalen. En toch, het is vooral de authentieke leefwijze van de gastvrije en kleurrijke bevolking die uw harten zal veroveren.

Meer info vind je op onze website
Inschrijven voor al onze bestemmingen, kan steeds via onze website.
Contacteer ons voor meer informatie

Tel: 016/20.80.47 - travel@hoboreizen.be

HOBO reizen
Bondgenotenlaan 165 - 3000 Leuven
travel@hoboreizen.be
www.hoboreizen.be
tel. 016 20 80 47


Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Klik hier als u zich wenst uit te schrijven.