Kleine groepen van 8 tot 15 personen - Nederlandstalige begeleiding

Adembenemend Peru

Peru, één van de topbestemmingen in de wereld

Met Hobo naar het rijk van de Inca's in september!

Adembenemend is de veel gehoorde kreet van onze klanten als ze de Machu Picchu, de Verloren Stad van de Inca's hoog in de Peruaanse Andes, voor het eerst overschouwen. De ruïnes van deze mystieke stad zijn letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van onze reis.

Toch waren de Inca's in feite de erfgenamen en niet de scheppers van deze imposante Andes beschaving in de periode voor de Spaanse verovering. De culturen die aan de Inca's voorafgingen waren zeker zo indrukwekkend! Duizenden jaren lang floreerden andere hoogstaande beschavingen in de valleien aan de Noordkust van Peru. Paracas-, Nazca, Moche- en Chimuculturen volgden elkaar op. Daarom gaat Hobo ook al sinds lang naar het Noorden van Peru en is ons Peruprogramma het meest volledige op de reismarkt. Deze voorsprong op onze concurrenten hebben wij nooit uit handen gegeven.

Vanuit de lucht ontdekt u de imposante geometrische figuren van de Nazcacultuur. Nog maar enkele maanden geleden werd een nieuwe tekening ontdekt: een denkbeeldig dier dat zijn tong uitsteekt en ongeveer 30m lang is.

Maar even overweldigend is de schoonheid van het Peruaanse landschap: de machtige Andes, het staalblauwe Titicacameer, de kleurrijke marktjes, ...

September is een van de beste maanden om rond te reizen in Peru. Het is nog het droge seizoen en de grote temperatuurverschillen tussen de ijskoude nachten en de zachte dagtemperaturen zijn verdwenen.

Tijdens de reis verblijft u in de mooiste hotels van Peru zoals de schitterende hotels van Libertador in Trujillo, Arequipa, Puno en Cuzco. En dan hebben wij het nog niet gehad over de verrassend lekkere en gevarieerde Peruaanse keuken…

Wij hebben nog vrije plaatsen op:

  • 4 september
  • 25 september (nog 2 plaatsen)

Het programma dag per dag: Klik hier voor het programma 

Aarzel niet en schrijf u hier in voor deze topbestemming!

Image and video hosting by TinyPic                Image and video hosting by TinyPic

       

HOBO reizen
Bondgenotenlaan 165 - 3000 Leuven
travel@hoboreizen.be
www.hoboreizen.be
tel. 016 20 80 47


Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Klik hier als u zich wenst uit te schrijven.