Kleine groepen van 8 tot 15 personen - Nederlandstalige begeleiding

Iran in de kijker

Nog enkele plaatsen vrij voor “het Perzisch Sprookje”


Sinds 2013 de nieuwe Iraanse President Rouhani de deur van zijn land opnieuw openzette voor de nieuwsgierige en weetgierige wereldreiziger, was Iran de voorbije 2 jaar één van onze topbestemmingen. Honderden Hobo reizigers hebben zich al laten onderdompelen in de 2500 bewogen maar rijke geschiedenis van Iran.


Ook dit jaar bieden wij de Hoboreiziger de kans om dit Perzisch sprookje mee te beleven.

Het nogal eenzijdige beeld dat door de westerse media over Iran wordt verteld, wordt snel doorprikt wanneer we kennismaken met de hartelijke Iraanse bevolking voor wie gastvrijheid als vanzelfsprekend beschouwd wordt. Iran wil zich onderscheiden van de Arabische leefwereld en heeft een sterke nationale identiteit ontwikkeld met een oprechte trots op hun land.


Meer dan één tip van de sluier waarmee Iran jarenlang bedekt was, wordt tijdens onze reis opgelicht: het wervelende Teheran met het schitterende Juwelen Museum, de kleurrijke en wondermooie mozaïeken van Isfahan, het artistieke Shiraz, de traditionele woestijnarchitectuur van Yazd en als hoogtepunt van de reis Persepolis met zijn schitterende reliëfs. Nieuw in het programma is ons verblijf in Kerman waar we het Ganjali Khan Complex verkennen met zijn bruisende bazaar en indrukwekkende haman. In de buurt van Kerman bezoeken wij de oude lemen citadel van Rayen, een kleinere maar imponerende versie van de door een aardbeving verwoeste citadel van Bam.


Wilt u ook op zoek naar de verfijnde Perzische traditie, wees er dan snel bij, er zijn nog enkele plaatsen vrij op


05/09 - 6 plaatsen

19/09 – 6 plaatsen

26/09 – 4 plaatsen

03/10 – 2 plaatsenAlle verdere info vindt u op onze website www.hoboreizen.be.               


 


HOBO reizen
Bondgenotenlaan 165 - 3000 Leuven
travel@hoboreizen.be
www.hoboreizen.be
tel. 016 20 80 47


Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Klik hier als u zich wenst uit te schrijven.