Kleine groepen van 8 tot 15 personen - Nederlandstalige begeleiding

Einde sancties tegen Iran!

 

 

Beste wereldreizigers

Waarschijnlijk hebt u gisteren op de tv-journaals de uitgebreide nieuwsitems rond het opheffen van de sancties tegen Iran gehoord en gezien.


In de afgelopen twee jaar heeft Hobo Reizen reeds 20 volgeboekte rondreizen naar Iran georganiseerd. Ook in het verleden verzorgden wij reizen naar het mooie Perzische rijk met zijn 2500 jaar bewogen maar rijke geschiedenis. Onze reisleiders zijn zeer ervaren en vertrouwd met deze bestemming.

Ter plaatse werken wij met de beste touroperator en bent u verzekerd van een goede hotelkamer. Iran werd de voorbije twee jaar overspoeld met toeristen, ook vele Amerikanen. De hotelinfrastructuur is beperkt en het is dus belangrijk dat u kan rekenen op een goede plaatselijke organisatie die de hotels kan vastleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Hobo Reizen is bij de weinigen die u dat kunnen verzekeren.

Tijdens onze reis maakt u kennis met het wervelende Teheran, de windtorens van Kashan, het bergdorpje Abyane dat op de Unesco werelderfgoedlijst staat, het kleurrijke Isfahan ooit de glorieuze hoofdstad van het Savafidenrijk, Yazd een van de oudste woestijnsteden, Kerman met zijn steegjes in klei, Rayen met zijn oude lemen woestijncitadel en kleinere versie van het door een aardbeving verwoeste Bam, het artistieke Shiraz en het antieke Persepolis.

Aarzel niet en schrijf u nu reeds in voor een unieke trip naar een bijzonder gastvrij land met zijn hoog opgeleide bevolking die je graag in het Engels of Frans te woord staat.

 

Onze vertrekdata:

11/4/16 (Opgepast! Slechts 2 plaatsen vrij)

18/4/16

9/5/16  (Opgepast! Slechts 3 plaatsen vrij)

5/9/16

19/9/16

26/9/16

3/10/16

 Enkele reacties van onze klanten:

"We hebben een prachtige Hobo-Iran-reis onder de perfecte begeleiding van Michou meegemaakt. Het was een goede groep, de hotels waren zeer goed, het eten voortreffelijk, zelfs te overvloedig door de dag, de beide lokale gidsen , de zeer ruime bus en de chauffeur waren zeer goed. Met andere woorden een reis om aan iedereen aan te raden."


"Pas terug van de Iran reis van 02/10/15.
Het was een prachtige en aangename reis waar we volop hebben van genoten.
Goede accommodaties - toffe groep en een heel goede Hobobegeleiding.
Bedankt An om van deze reis een onvergetelijke herinnering te hebben gemaakt."

"Het was fijn deze reis mee te maken.
Iran is een prachtig land met enorm vriendelijke mensen en historische schatten. Het eten is lekker en de door jullie gekozen hotels zijn uitstekend.
Mahroo de Iraanse gids heeft ondanks haar verkoudheid het heel goed gedaan en ons veel bijgebracht.
De chauffeur Mohammed was excellent, om een idee te geven, hij is niet één keer bruut vertrokken en dat is niet makkelijk.

Als laatste, Marleen, onze Hobo begeleidster verdient een dikke pluim.
Tot de laatste seconde is ze blijven vertalen naar het Nederlands.  Zelfs mensen die de Engelse taal perfect verstonden vonden deze inspanning prachtig.
Zij had gezag zonder baas te spelen!
Nooit is iemand te laat op een van de afspraken gekomen. Veel tijdwinst voor de reizigers.
Iedere vraag werd vriendelijk beantwoord. De Iranreis heeft mij gestimuleerd om weer meer begeleide reizen te gaan doen."


 

Heeft u graag een extra woordje uitleg over onze afreizen? Bezoek ons dan zeker op het vakantiesalon in Antwerpen van 21 tot 25 januari aan stand 4106 of op het vakantiesalon in Brussel van 4 tot 8 februari in paleis 7 aan stand 7530.

 

Vrieskoude groetjes uit Leuven,

Het Hobo Team

 

 

HOBO reizen
Bondgenotenlaan 165 - 3000 Leuven
travel@hoboreizen.be
www.hoboreizen.be
tel. 016 20 80 47


Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Klik hier als u zich wenst uit te schrijven.