Kleine groepen van 8 tot 15 personen - Nederlandstalige begeleiding

China, land van keizers en pagodes - Iran, onze nieuwe bestemming

 

CHINA – In de voetsporen van de laatste keizer

'Het is beter om een mijl te reizen, dan duizend boeken te lezen'  (Confucius)


De overdonderende economische opkomst van China heeft in de westerse wereld geleid tot een groeiende aandacht voor dit enorme land. China, 5000km van Oost naar West. China is niet in één reis te vangen. "De Chinees" is evenmin uit één pakje gesneden.

Een bezoek aan China is een aaneenrijging van historische hoogtepunten, culturele toppers en verscheidene landschapstypes. We wandelen op de Chinese Muur in Peking, aanschouwen het terracottaleger in Xian, dwalen langs kleine straatjes & huisjes, en traditionele markten bij de minderheden. We genieten van het indrukwekkende karstlandschap in Guilin, bewonderen de mooie tuinen in Suzhou, en genieten van het bruisende en moderne Shanghai.

Kortom een zeer gevarieerde en boeiende reis. En op 7 september 2014 heeft u de kans om dit te doen! We hebben namelijk nog enkele plaatsen vrij voor deze datum. Wees er dus snel bij.


IRAN – Op zoek naar de verfijnde Perzische traditie

Afgelopen april is onze eerste reis naar Iran doorgegaan. Dit is één van onze allernieuwste bestemmingen in de brochure en meteen ook één van de populairste voor 2014. Want niet alleen de reis in april was meteen volgeboekt, ook de afreizen de rest van het jaar zitten allemaal al vol.

Het is dan ook een adembenemend land met een enorm rijke geschiedenis. In de prachtige landschappen, zoals verlaten woestijngebieden zijn indrukwekkende archeologische vindplaatsen teruggevonden. Maar ook de bergketens met besneeuwde toppen kunnen de wereldreiziger bekoren. Tel daarbij oa de kleiarchitectuur van Yazd, het oude Persepolis en de schoonheid van Isfahan en je hebt meteen een topbestemming.Zoals gezegd zijn alle reizen voor 2014 volgeboekt. Wilt u echter graag die stempel in uw paspoort, neem dan zeker een optie voor 2015!

Door onze klanten:
"We hebben een prachtige Hobo-Iran-reis onder de perfecte begeleiding van Michou Vandenbossche meegemaakt. Het was een goede groep, de hotels waren zeer goed, het eten voortreffelijk, zelfs te overvloedig door de dag, de beide gidsen van Marco Polo, de zeer ruime bus en de chauffeur waren zeer goed. Met andere woorden een reis om aan iedereen aan te raden."
Nulens-Vreven

"Langs deze weg willen we iedereen nog eens van harte danken voor het samenreizen.
Het is een topreis met topgroep en topreisleider en toplokalegids geworden. Daar komt natuurlijk  nog bij dat het een bijzonder boeiende reis is voor wie belangstelling heeft voor geschiedenis , vanaf de tijdgenoten van de Oude Grieken  via de Islam tot de geopolitiek van de laatste decennia en vandaag  , met bijhorende al even boeiende architectuur.
En wie weet , kruisen onze wegen nog ergens in een ver hotel of luchthaven of in een HOBO-groep.
We werden meteen overtuigde HOBO-ers...
Vriendelijke groeten"

Lieve en Piet D'Haeyer


Zonnige groeten
Het Hobo-team

 

HOBO reizen
Bondgenotenlaan 165 - 3000 Leuven
travel@hoboreizen.be
www.hoboreizen.be
tel. 016 20 80 47


Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Klik hier als u zich wenst uit te schrijven.