Kleine groepen van 8 tot 15 personen - Nederlandstalige begeleiding

Nieuwe Hobo brochure is uit

 

Het steeds populairder wordende Iran, de jaarlijkse toppers zoals Canada  en Indië, maar ook enkele nieuwe parels, namelijk Suriname en Oeganda/Rwanda maken van onze nieuwe brochure weer een prachtexemplaar. 

 

Kom met ons mee op zoek naar de zilverrug berggorilla's in het Bwindi Impentrable Forest in Oeganda. Deze prachtige mensapen, waarvan er nog slechts 650 bestaan, leven hier vredig  in grote families samen. Het zijn herbivoren en ze leven voornamelijk van takken, bladeren en planten. Naast dit absolute hoogtepunt heeft het land nog enkele prachtige nationale parken. Ook in Rwanda kan u de berggorilla's spotten. Echt stil wordt u aan het indrukwekkende Genocide Memorial.

 

In Suriname gaan we dan weer op ontdekking naar de verschillende culturen die dit land rijk is. Het land was zowel een Engelse als Nederlandse kolonie. Als gevolg daarvan kan u nog steeds overal Nederlands spreken en de leuke plaatsnamen doen u allerminst vermoeden dat u in dit tropische paradijs bent.

 

 

 

Klanten die met ons reeds gereisd hebben krijgen de nieuwe brochure automatisch in de bus. Is het uw eerste keer? Vraag dan zeker een brochure aan via travel@hoboreizen.be of telefonisch op 016/20 80 47.

 

 Hopelijk tot hoors!

 

Uw Hobo reisteam

 

HOBO reizen
Bondgenotenlaan 165 - 3000 Leuven
travel@hoboreizen.be
www.hoboreizen.be
tel. 016 20 80 47


Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
Klik hier als u zich wenst uit te schrijven.